top of page

F.A.Q

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Sky

Behöver jag erfarenhet för att hyra kajak?

Ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling krävs. Du måste kunna simma. Kajakpaddling är en enkel sport som alla nybörjare kan lära sig mycket snabbt.

Hur låser jag upp kajaken?

Du kommer att få en kod innan din bokning. För att låsa upp kajaken, skriv in koden och tryck på knappen "lås upp".

Kan jag paddla på en annan plats?

Tills vidare rekommenderar vi er inte att paddla på andra platser förrän vi kan konstatera att det inte längre finns någon risk för spridning av "kräftpest" till andra vatten. Behöver du transportera kajaken kan du spola kajaken med Skellefteå Kommuns gratis varmvattentvätt. Läs mer om det här.

Hur mycket kostar det?

Börja med att välja vilken station du vill paddla från och välj tid och datum. Priset för en ensam kajak börjar från 298SEK och en tandemkajak 398SEK. Priset kan ändras beroende på varaktighet.

Vad behöver jag ta med?

Paddel, flytväst och stormskydd ingår. Det rekommenderas att ta med en vattenflaska och klä dig som du skulle för ett lättare träningspass. Ta med ombyte (om du blir blöt), badkläder och handduk. Kom ihåg att även klä dig efter vädret.

Vem kontaktar jag om jag har problem med min bokning?

Om du har några problem i samband med din bokning är du välkommen att kontakta oss direkt. Antingen via telefon, sms eller e-post. Vi hjälper er gärna om ni har några frågor inför er bokning! 

bottom of page